Internetmarketing

Goede vindbaarheid van uw Website in de zoekmachines

Hoe komt Uw website zo snel en hoog mogelijk op de resultatenpagina van een zoekmachine?

Met advertenties op Google Ads en Bing brengt U uw website direct hoog in de zoekmachineresulaten. U kunt zelf bepalen wat uw budget (per maand) zal zijn. U kunt keuze zoekwoorden invoeren en u betaalt alleen als op deze zoekwoorden ( en bijbehorende advertentie) wordt geklikt.

adwords-fundamentals-certificaat-2018-Karin Waldner Academy for Ads
Adwords Fundamentals- Certificaat-2018-2019

 

Google Ads Marketing: Middels Google Ads kunt u uw website direct hoog in de zoekmachines positioneren.
U bepaalt zelf uw budget (per maand). Vervolgens voert u de zoekwoorden in, waarop u gevonden wilt worden en u geeft deze een klikprijs. U betaalt alleen wanneer er op uw zoekwoord ( en bijbehorende advertentie) wordt geklikt.
De uiteindelijke CPC (Kosten per Klik) hangt af van de populariteit van het zoekwoord, goede advertentie-content en een logische opbouw van de Google-Ads Campagne.
Naast GooGle Ads werken we met GoogleAnalytics om cijfermatig de ROI te analyseren en op verdere marketingacties te anticiperen.

Online adverteren, verkopen en naamsbekendheid genereren met betaalde ranking.

Alle gegevens kunnen worden uitgelezen in Google Analytics om zo de campagnes te optimaliseren.

SEO: Optimaliseren van uw website en webshop
SEA: Adverteren voor uw product/bedrijf via Google adwords en Bing
ROI: Analytics rapporten over de campagnes

 

Organische Marketing: De website wordt op een natuurlijke manier gevonden in de zoekresultaten van de diverse zoekmachines.

Samen met u wordt er goede inhoud voor uw website geschreven, deze content wordt door de zoekmachines goed opgepakt. Vervolgens gebruiken wij aanvullende technieken om uw website optimaal vindbaar te maken.
(SEO= Search Engine Optimizing). De nu zoekmachinevriendelijke website wordt vervolgens handmatig aangemeld bij alle voor u belangrijke zoekmachines en portals. Deze gouden combinatie van goede content en bewuste aanmeldstrategie leidt tot een zeer hoge plaats bij zoekmachines. Organische ranking neemt meer tijd dan betaalde ranking, het kan 2 week tot 2 maand duren voor uw website een goede positie heeft. Voordeel is dat de eenmaal verworven plaats stabiliteit heeft.

Advertenties en zoekwoorden met een hoge ROI worden middels Google adwords en Google analytics geselecteerd, en de campagne kan met een zekere historietijd steeds beter geoptimaliseerd worden. U kunt dagelijks het budget bijstellen, beter is het om dit maandelijks te evalueren.